søndag den 18. september 2016

Hvar i Sundet

Efter nogle ture der var gået i vasken, enten pga vejret eler kalenderen, lykkedes det endelig at finde en weekend hvor det nogenlunde kunne flaske sig.

Der var lagt i kakkelovnen til en tur efter Hvar og det passede egentlig også meget godt med vejret, da der ville være en "vindfri" lomme omkring Helsingør.

Jeg kunne først komme hjemmefra ved 11-12 tiden Lørdag og fra det tidspunkt lovede vejrguderne noget der minder om en 2-6 sek/m fra Øst og nordgående strøm med fart på.

Umiddeltbart fine forhold til en båd i bakgear, bedst som Hvarre´ne gerne vil have det :-)

              

Bilen, Meyer og Jeg gik i et rask tempo nord på og da jeg ankommer til havnen ser vejret rigtig lækkert ud. Solskin, lidt vind og roligt vand!
Grejet skulle lige rigges til og så ellers op mod Lappen i super lækkert vej.Der gik lige et par træk til at få styr på grejet og strømmen, men så løb jeg også ind i lidt fine Knurhaner med den fineste på 650 gram og nogle enkelte Makreller op til 750 gram.

Først efter en del træk havde jeg et godt nap, som måske sagtens kan have været en Torsk, kom der samme sted i trækket efter en Slethvar der lige holdt målet på 30 cm og 500 gram.

Den fik dog friheden igen efter foto, ligesom knurhanerne
I de sidste par træk var der voldsomt mange vandmænd i strømskellet og en del småtorsk fik smag for mine forfang og Tobiser, så jeg trak stikket og tog i havn for at få lidt aftensmad og komme i seng.


                                                


Uret ringede kl. 5.30 og der blæste det enhalv orkan inde i Helsingør Nordhavn. Mobilen blev fundet og udsigten blev lige kigget igennem og den passede ihvertfald ikke.. DMI har nok holdt firmafest lørdag aften.

Jeg lagde mig igen og fik en 30-45 min og så ellers op. Alu ringede, han stod i Rungsted og havde planer om en Makreltur, men var også blevet snydt lidt af en falsk vejrudsigt.

Jeg trak Meyer op, fik vasket den og kørte tidligt hjem til familien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar