mandag den 16. maj 2016

Hasslö-Rapport

Endnu engang skulle jagten på vandrelaksen gå fra Hasslø havn i Blikinge.
Søren og Claus Alu skulle have været med, men begge måtte desværre blive hjemme pga div forindringer, men en tur alene i Meyer er jeg heldigvis ikke bange for, så afsted med mig!
Jeg skulle faktisk have kørt Fredag aften efter ungerne var lagt, men pga en tvivlsom vejrudsigt kombineret med lidt dovenskab, besluttede jeg først at køre Lørdag over middag for så at satse lidt på et aften træk. 

Jeg var i havnen ved 16 tiden og mens jeg lagde båd i vandet kom Einer og hans datter (Frøken Late) ind og kunne prale med en Laks på næsten 13 kg. Jan Svenstrup, som guider deroppe havde også meldt om 2 10 kilos fisk.
Så stængerne og en kold pils blev hurtigt fundet frem og så ellers afsted med mig.


Til trods for en brav kamp i et hård tiltagende blæsevejr, måtte jeg sejle i havn uden fisk, men jeg havde nu heller ikke forventet det store.. Tilgengæld fik jeg trimmet grejet 100% ind, så jeg var klar til en lang dag.
Da jeg kom i havn 21.30, blev jeg taget godt imod Jan, der sad og grillede med Freddy og Smith-drengene og en times tid senere gik vi alle hver til sit.


uret ringede kl 5 og som det første kiggede jeg ud af vinduet, for at se vejrprognosen, en flagstang i den anden ende af havnen. Flaget var desværre spændt helt ud.. FUCK MAND! men 2 minutter efter var det som klistret til flagstangen.
Så op på toilettet med mig,for at ordne de nødvendigt foranstaltninger og så ellers ud til Laksebankerne.


Grejet var sat ved 7 tiden og allederede en halv time efter kommer der et hårdt hug på Dipsy´en i styrbord side, rigget med en Imso Magnum i Guld. Fisken stjæler hurtigt 200 fod og kommer så ellers tungt ind til båden, hvor den står lidt til, indtil jeg netter den.
Jeg havde skudt den i vandet til 10-12 kg, men jeg kunne godt mærke at den var noget tungere da jeg skulle løfte den over rælingen.


Jeg kunne veje den til 15,3 kg, som kun er 400 gram fra min pr.
Resten af dagen bød på 3 hug mere, som desværre alle stod af.. og 2 af dem var pga amatøragtige årsager med knækkede forfang osv. :-(
Freddy brillierede med stor-laks på 19,2 kg i samme område.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar