torsdag den 24. marts 2016

Som sædvanlig var der afsendt tilmeldingsblanket til SSK om deltagelse i Lørdagens klubmesterskab fra Skovshoved og da DMI oven i købet lokkede med en vejrudsigt der overhovedt ikke kunne gå galt, kunne det kun gå for langsamt med at komme afsted,

Familien skulle lige puttes i seng, før at Meyer kunne hentes og på vej videre til Skovshoved kunne man tydelig se at tågen havde taget sit indtog da vi kørte forbi City2 i Høje Taastrup.
Den lettede heldigvis da vi ramte Helsingørmotorvejen :-)

Meyer blev lagt i baljen og så stod den ellers på et par "godnattere" så man kunne være frisk til dagen efter.Den stod på et veldækket morgenbord, som altid, kl. 6, Skippermøde kl. 6.45 og afgang kl. 7. Jeg har tidligt oppe og klar, så jeg var også først ude af havnen, med kun én båd bag mig.

Vejret var havblik og dejlig mildt i vejret og jeg havde egentlig taget flydedragten på, men den måtte forlade mit korpus igen og takket være en god Lowrance Autopilot og et stuegulv kunne jeg ordne grejer på vej øst på. 


Kursen med sat mod Barsebæk, som vi plejer på denne årstid, og der gik ikke lang tid efter grejet var sat at de første Torsk lå på dækket, dog en del små torsk som røg ud igen

Ved 9-tiden huggede den første Havørred som kan ses herunder på den "Live-video" jeg lagde op på Facebook
Det er lidt dårlig kvalitet, men faktisk ret sjovt med "live-video" :-DOpslået af Team SR-Fishing på 19. marts 2016


Følg os på facebook/srfishing - Der kommer flere fremover.. 

Jeg endte på en samlet 12 plads, med mine "små-fisk" :-D
Der blev indevejet mange flotte havørred og så var der lige Jesper i Banditten der løb med overskiften
Først en Havørred på 7,5 kg og bagefter en laks på 5 kg


Stort tillykke til min gamle svend fra min læretid. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar