søndag den 4. oktober 2015

Turrapport fra vores tur til SSK Klubmesterskab


Så lykkedes det endelig at få taget hul på en af klubmester-afdelingerne med SSK, da de 4 andre har været aflyst pga. dårligt vejr
Denne gang var det så 5 afd. og det var fra Skovshoved Havn og det var artsfiskeri der stod på programmet
Planen var at testfiske om Fredagen for lige at få sidste update på de arter man ikke rammer så tit og så ellers bare nyde det dejlige vejr de havde lovet.
Søren kunne desværre ikke være med, men ville komme Fredag aften.
Jeg var lidt spændt på den nye rampe i Skovshoved, men det gik fint med at komme i, men jeg havde mine tvivl med at få båden op igen, der er lov lys forude da Skovehoved havn vil ændre rampen senere hen.

Jeg fik båden i vandet og brugte en del tid på at rigge grej til og da det blæste lidt mere end forventet havde jeg heller ikke så forfærdeligt travlt med at komme afsted.
Alt i alt en super dag, og til trods for at der stod 42 sømil på triptælleren da jeg kom i havn, var det ikke fordi fiskeriet havde været fantatisk.
Sildene er store og de hugger åbentbart også på trollingblink i Midtfarvandet. :-)Jeg var i havn ved 19 tiden og kunne så starte grillen op for at få lidt aftensmad. Søren var i havnen ved 20 tiden og så kunne vi ellers begynde at trimme grej og lægge planer og Lørdagens fiskeri.. Eller hvordan var det nu!
Nårh ja... Øl og Zacapa Rom.. :-D


Lørdag morgen var vi klar og det var vist godt vi begge havde indtaget Sørens tryllemix mod tømmermænd inden vi gik i seng, men morgenmad i hytten inden start kl. 7.00
De oprindelige planer var ændret lidt på baggrund af fredagens fiskeri, så vi tog den lange tur nord for Hven og så ellers tage de forskellige arter ned gennem sundet.
Vi lagde hårdt ud med 2 Pighvar og 2 Slethvar, så vi fik en super start. Sørens den største herunder.
hvarsoren_1.jpg


Det lykkedes Søren at få 10 arter og Jeg 9, men desværre var begge vores Knurhaner for små og min Pighvar var også kun lige under målet.
Der stod 96 sømil på triptælleren da vi kom i havn, men det var det hele værd da det gav Søren en 1 plads i dagens konkurrence og jeg fik en 8 plads.
Super konkurrence og vi er top klar til Køge d. 31 okt. 

PS: Er du på Facebook, så kan du også følge SR-Fishing her: Facebook.com/srfishing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar