søndag den 20. januar 2019

Øresund 19 Januar 2019

Den stod på endnu en tur i Øresund, i håbet om at Havørred fiskeriet var kommet sådan rigtig igang.
Udover Havørreden, så havde jeg også en ordentlig Lowrance grej der skulle testes.

Jeg ville oprindeligt have været på Laksetur, men vejrudsigten ville ikke rigtig lege med, så vi holdt os til hjemmevandet istedet.

Buller havde endnu engang snuppet gastepladsen, så der var lagt i kakkelovnen til en kongetur.

Jeg var i Skovshoved kl. 7 og det havde jeg aftalt med Buller at han også skulle være. Men da han ikke dukkede op, tænkte jeg at han nok bare var lidt forsinket, så jeg hyggede mig lidt med at rigge grej til og trykke lidt på de nye HDS Live instrumenter.

Imellemtiden dukkede "Lima" og "Miss Quick" op, som åbenbart havde en halv efterskole med som skulle ud og prøve trollingfiskeriet. Den anden halvdel af efterskolen, skulle sejle med "SkipperPiben" og "Chica" som allerede havde lagt i dagen før.

Ved 8 tiden opdagede jeg at Buller havde skrevet ved 5 tiden, at han måtte melde afbud pga sygdom, så jeg tog en dag alene på vandet - Helt fint, da jeg havde en masse nye ting jeg gerne ville bruge energi på. :-)

Så afsted med mig...


Vejret var fantastisk og det ville de sådan set også love at det ville være resten af dagen. Dog kunne jeg høre i radioen, at der måske ville komme noget sne og slud senere på dagen.

Jeg startede dagen på pladserne ude foran Taarbæk rev og jeg fik hurtigt nogle fine Torsk i kassen op til 3 kg og kort efter kom der også en undermåls Havørred op og runde dækket, men ved 11 tiden gik det i stå,

Det var primært Dipsy´en med den nye Mini Hybrid der stod for fangsterne.

Jeg brugte de næste par timer i samme område, i håbet om en større Havørred, men det var kunne Torskene der ville lege med, så da Sille Bob meldte ved 12.30 at han havde fået en Laks på 4-5 kg (han rettede det til Havørred senere) så hev jeg klumperne og sejlede op på Lous Flak og trollede videre der.

Der var også vraget Ernte, som jeg gerne ville prøve at kigge lidt nærmere på, med den nye Lowrance Active Imaging tranducer.


Tryk  for større billede


Vraget "Ernte" er en gammel stålbåd på 24 meter som sank i 1944, pga. minesprængning. Det traditionelle ekkolod (jeg prøvede alle 4 transducere) slog det kun som snavs på bunden, så jeg formoder at det er sunket godt ned i havbunden, men alligevel kunne jeg få en flot skitse af vraget på Active Imaging transduceren.

Jeg synes det er ganske flot billede, på næsten 15 meter saltvand.


Jeg trollede videre rundt i samme område, hvor jeg fik en del flere Torsk og så tror jeg at jeg mistede en lille Havørred på dipsyen og så sluttede jeg dagen af med at sidde fast på parkeringspladsen.

Jeg havde åbenbart parkeret oven på en frossen vandpyt, men den har ikke gennemfrossen mere da jeg skulle ud, så der sad jeg fast.
Tak til Linda, Thomas, Henrik og en mand med sin hund, for at hjælpe med at skubbe Passaten ud af vandhullet.. :-D

Jeg er desværre forhindret i at deltage i klubmesterskabet næste weekend, så næste tur bliver nok noget med Laks.. :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar