søndag den 11. marts 2018

Turrapport: Ystad 10 Marts

YSTAD 10 Marts 2018


Planen var oprindeligt Møn, da vi gerne skulle lidt igang med fiskeriet op til KlinteCup 2018 om 3 ugers tid.
Det var Peter Tanev desværre ikke enig i, så målet blev rykket til Ystad igen.

Pga. de sidste par ugers vind, har der ikke rigtig været nogen meldinger, og de få der var tegnede ikke godt.
Men laksen er jo derude, og med den østenvind der har skubbet på den sidste tid, satsede vi på lidt mere vestlige pladser end hidtil.

Idag havde jeg Bjørn fra Team Terkel med og vi startede 11 sømil syd-syd/vest for Ystad med få udslag på loddet og de første par timer skete der ingenting og ej heller nogle meldinger på radioen. Først op ad formiddagen hørte jeg fra Jan fra Svenstrup Sportfishing der lå 10-12 sømil længere øst på at der skete lidt og samtidig meldte en anden båd om Laks op til 13 kg.

Vi besluttede at hive grejene og prøve at komme lidt derover af og mens vi gjorde det, fik vi et hug på riggen i 60 fod på den stive i hvid. Den stod desværre af igen efter et kort vræl.

Trods hugget stod vi ved vores beslutning og sejlede 8 sømil længere østpå.

Der skete ikke rigtig det store, andet end at Emilie meldte om en tabt fisk og kort efter passerede vi ham, hvor vi fik en Laks i 45 fod på riggen på 5 kg.

Genudsat efter foto

Resten af dagen skete der ikke mere for os, andet end at det begyndte at blæse godt op, så vi satte kursen mod havnen, for at trolle den sidste time ind og til sidst hive grejet.

Billeder er som regel ret utaknemlige, når motivet er bølger, men jeg tog alligevel lidt.. :-) Og sne oplevede vi ogsåBjørn tog også en video-snas, fra hjemturen, som han har lagt op på deres facebook side.
Se den her under. Ingen kommentarer:

Send en kommentar