onsdag den 25. maj 2011

Forlist Trollingbåd fra Simrishamn hæves TirsdagPolitiet har indledt undersøgelser af forbrydelser

Den fiskekutter, der sank i Hanöbukten reddes i næste uge. Tre mænd blev fundet druknet efter forliset, men hidtil har gemt alle de fingerpeg om, hvad der skete.

- Politiet har indledt en undersøgelse af krænkelser af søret. Transport agenturet ønsker at kende årsagen til ulykken og søfartsmyndigheder giver sjöresurserna, "sagde Ewa-Gun Westford.

Fiskerbåd, der sank 16. april i Hanöbukten, blev fundet af en trawler kort efter, men da vraget blev slæbt mod land båden sank til bunds igen. Dér, vraget forblev utilgængelige 67 meters dybde med alle de skjulte svar - selv om politiet tog hjælp af Søværnets undervandskamera.

For at fremme undersøgelsen, er det nødvendigt at hæve båden og kunne læse det tekniske udstyr om bord, "forklarer Ewa-Gun Westford.
Bjærgning begynder arbejdet tirsdag

Det var umuligt at hæve vraget i denne uge som en storm er under opsejling i Østersøen. Ewa-Gun Westford anslås, at der er bedre vejr i næste uge. Tirsdag indsamlet, fordi de involverede myndigheder til at gå gennem de sidste detaljer.

Båden kommer efter bjærgningen vil blive transporteret til politiet lokaler, enten i Ystad Simrishamn, for retsmedicinsk undersøgelse.
Politi: Vigtigt at svar

Oprindeligt var politiets teori, at nogen havde kørt båden, men filmen fra undervandskameraer viste ingen skader båden.

- Det er ekstremt vigtigt for de familier at få svar , hvorfor dette er sket, "sagde Ewa-Gun Westford.


KILDE: Aftonbladet.se og oversat via Google Translate

Ingen kommentarer:

Send en kommentar